کتاب شرق

0
مجموع : 0 ریال
سبد خرید خالی است!
بروزرسانی

افضل التواریخ

نویسنده : غلامحسین افضل الملک
به کوشش : منصوره اتحادیه - سیروس سعدوندیان
ناشر: تاریخ ایران
زبان كتاب: فارسي
اندازه كتاب: وزیری شومیز
سال انتشار : 1361
دوره چاپ : 1
تعداد صفحات : 470
کیفیت کتاب : خوب - کمیاب یا دست دو

اشتراک
در وقایع ایام سلطنت مظفرالدین شاه
مولف کتاب غلامحسین افضل الملك مستوفی است كه نسبش به كریم خان زند می رسد. این شخص برحسب دستخط مظفرالدین شاه مأمور بوده است كه هر سال وقایع سلطنت وی و اخبار مملكت را در كتابی فراهم آورد. 
 
افضل الملک در ضمن مطالب کتاب،گاهی نیز از رساله‌های و نوشته‌های مربوط به موضوع بهره برده‌ است.همچنین در تمامی جلدها به جغرافیای محلی و بعضی اصطلاحات دیوانی،زندگینامه رجال و ترتیب‌ دوایر دولتی اشاره کرده است.در پایان هر جلد نیز ترجمهء بخشی از کتاب اعلام الناس را آورده است. 
 
افضل الملک در جلد اول افضل التواریخ ضمن‌ معرفی خود،به دستخط مظفر الدین شاه در 1313 اشاره‌ می‌کند که در آن وی را مأمور نگارش تاریخ سلطنت‌ شده و در این اثر تاریخ دولتی و وقایع سلطنت و تغییر و تعیین وزراء و حکام را به نگارش درآورد و کتاب خود را تحت عنوان جلوس مظفر به شاه تقدیم نمود. 
 
وی وقایع کتاب را از روز 17 ذی القعده 1313 مصادف با ترور ناصر الدین شاه آغاز و تا روز دوشنبه 26 ذی حجة الحرام 1313 به اتمام رساند.کتاب جلوس‌ مظفر مورد تأیید و تشویق شاه واقع شد و به امر شاه‌ مقرر گردید افضل الملک هر ساله وقایع سلطنت را بی‌کم و کاست به نگارش درآورده و در قبال آن اضافه‌ مواجب دریافت نماید.
 

 

 

 

 تمامی کالاها و خدمات فروشگاه حسب مورد دارای مجوزهای مربوطه بوده و همه فعالیتهای این

 

سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

 

 

 

ایمیل : info@ketabeshargh.com

 

  

 آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان اردیبهشت پایین تر از خیابان جمهوری اسلامی پلاک 39 زنگ اول

 

سفارش و پیگیری تلفنی کتاب از ساعت 15 تا 22 : 02166456295

 

 

سفارش و پیگیری از طریق واتساپ و بله از ساعت 6 صبح تا 22  : 09129452845

 

 

 

شما کاربران عزیز

 

میتوانید کتابهای مورد نظر خود را به صورت آنلاین یا تلفنی یا در پیام رسان بله و واتساپ سفارش دهید

بالا